Hout van hout exclusive

WOCA

Wie het heeft over WOCA, heeft het over vloer voorbewerkingen, afwerkingen en onderhoud. Bij HOUT VAN HOUT worden alle geoliede vloeren afgewerkt en onderhouden met WOCA. Dit is een hele bewuste keuze.

Woca

Waarom? Ze bieden een betrouwbare lijn van producten. Hierdoor kan de professional en de consument een maximaal rendement halen uit het product.

Als professional werk ik graag met de de No1 en de Diamond serie. Dit één laags olie systeem biedt erg veel voordelen.

Maar een ander voordeel van Woca is de mogelijkheden van voorbewerken middels logen of pre colors.

Daarnaast bieden ze u als consument een uitgebreid programma aan onderhoudsproducten. Denk hierbij aan zeep en onderhoudsolie.

Onderstaand ziet u een reeks video’s, zei geven u waarschijnlijk een nog beter beeld.

Henk Laverman op tv

Henk is de Woca man van Nederland, vol passie verteld hij over de producten. Maar door de jaren heen heeft hij ook enorm veel praktijk ervaring opgedaan. Vandaar dat Henk ook bij Hout van Hout een graag geziene leverancier is.

Animatie video

De video toont u duidelijke en simpel de uitleg over Olie en zeep. Leuk om na te kijken,

Irritante Kubus

www.irritantekubus.nl

Diamond olie

Een enorm mooi programma aan kleuren en pre colors. Daarnaast erg gebruiksvriendelijk en duurzaam. Start je gelijk met het onderhoud, dit daar de vervuiling dan plaats zal vinden in de zeeplaag en niet in de olie. Slim he.

Logen en oliën

U vindt de standaard kleur te standaard, u zoekt iets wat bij u past. We hebben diverse logen en pre colors om aan uw wens te voldoen. Laat u inspireren door de bovenstaande video.

Onderhoud

Omdat het laat zien hoe kinderlijk eenvoudig het is.

WOCA – de Nr. 1 in natuurlijke houtverzorging 

De producten versterken niet alleen uw houten vloer, ook benadrukken zij de natuurlijke eigenschappen van het hout.

Het onderscheid zich door hun eenvoudige verwerking, natuurlijke uitstraling en efficiënte onderhoud.

Hout van Hout gebruikt al jaren de professionele producten en heeft een uitgebreid assortiment onderhoudsproducten voor particulieren.

Op de site van Woca vindt u alle bijbehorende instructies.

Woca - woca olie - woca onderhoud

Sinds 1998 importeert en verdeelt men rechtstreeks de producten op de Nederlandse markt. De specialisten geven scholing aan de dealers die zo alles weten over de mogelijkheden en toepassingen om hout zo natuurlijk mogelijk te houden en tegelijk optimaal beschermd.

 

WOCA is wereldwijd niet voor niets  “Naturally No. 1″.

Zonder twijfel de mooiste vloeren.

Hout is een natuurproduct dat met de jaren mooier wordt als de juiste behandeling gekozen wordt. Onze producten zijn als geen ander in staat om hout echt te laten leven. Met producten die de kleur van het hout beïnvloeden, beschermende producten die het hout laten ademen óf afsluiten en reinigende producten die ook verzorgen. Uw kostbare parket vloer wordt er alleen maar mooier van.

Voorkleuren
Met de logen en stains, kunt u de originele kleur van uw hout blijvend veranderen. Zo kunt u het hout beschermen tegen vergeling met houtloog wit en grijs, of u maakt uw eikenhout juist grijzer of donkerder met Active Stain, Driftwoodlye of Antiekloog. Benno verteld u graag alle mogelijkheden welke toepasbaar zijn op uw parket vloer.

Basisbehandeling
De basisbescherming van een houten vloer is bij Woca olie, deze kunt u vervolgens onderhouden met een onderhoudsolie of zeep.

Onderhoud 
Om uw vloeren mooi te houden dient er wel onderhoud gepleegd te worden. WOCA is gespecialiseerd in vloeronderhoud voor geoliede en gezeepte vloeren.

Wilt u meer weten over onderhoud of oliën van uw parketvloer? Kom dan gerust naar de showroom en we vertellen u de mogelijkheden voor uw vloer.