Hout van hout exclusive

Parketvloer schuren

Parketvloer schuren

U kent het wel even zoeken op parketvloer schuren, maar welk adres komt u tegen, zijn ze wel goed en betrouwbaar? Voor de regio Twente ben ik uw partner als het uw parketvloer. Ik heb in de afgelopen 35 jaar genoeg gezien en genoeg gehoord; Die parketvloer schuren, dat doe ik zelf wel. Enkele weken later werd ik gebeld met het verzoek om langs te komen omdat het zelf niet was gelukt. In Twente ben ik uw contactpersoon voor al het professionele parket werk. HOUT VAN HOUT biedt uitgebreide werkzaamheden aan uw parketvloeren. Onze diensten omvatten;
- het leveren en installeren van nieuwe parketvloeren en houten vloeren.
- het schuren van bestaande parketvloeren en houten vloeren.
- het repareren van bestaande parketvloeren.het onderhouden van bestaande parketvloeren.

Onze passie staat garant voor uw tevredenheid. Parketvloer schuren in De Lutte, Oldenzaal, Lonneker, Almelo, Delden, Diepenheim, Enschede, Goor, Hengelo, Rossum, Beuningen, Ootmarsum, Denekamp, losser, Rijssen, eigenlijk geheel Twente.

Projecten in de regio Twente

PARKETVLOER SCHUREN

Een parketvloer schuren is niet goedkoop, zeker niet wanneer de vloer eigenlijk al jaren geleden gedaan moest worden. Er zijn zoveel valkuilen terwijl het kinderlijk eenvoudig lijkt.

Maar er komen heel wat machines bij kijken en de vloer is niet met één schuurgang klaar. De meeste vloeren worden middels drie schuurgangen en één polijstgang geschuurd. Ook de hoeken en de randen moeten worden geschuurd, tja en hiervoor moet je op de knieën.

Wanneer uw parketvloer compleet is geschuurd zal deze nog moeten worden behandeld met een olie of lak.
Het verbruik van olie is ongeveer één liter op dertig vierkante meter, na het uitpoetsen is de parketvloer klaar en kan deze na vierentwintig uur weer worden belopen, u heeft dus mooi de tijd om nieuw vilt onder uw meubels te plaatsen. Let wel op bij het inruimen van de kamer, dus niet schuiven met uw meubels en opletten met water.
Het verbruik van lak is gemiddeld één liter op acht vierkante meter per laag. Realiseer u goed dat er drie lagen lak nodig zijn voor een optimale bescherming. Dit komt neer op totaal verbruik van drie liter lak per acht vierkante meter.
De laklagen moeten tussentijds ook drogen.
U begrijpt het al, lakken vergt meer tijd en materiaal.

 

Parket schuren – Twente

Naast parketvloer schuren bent u ook voor het repareren van schades aan uw parketvloer bij ons aan het juiste adres. 

Onze generaties lange ervaring maakt ons de parket specialist voor De Lutte, Oldenzaal, Lonneker, Almelo, Delden, Diepenheim, Enschede, Goor, Hengelo, Rossum, Beuningen, Ootmarsum, Denekamp, losser, Rijssen, eigenlijk geheel Twente.

Wij zijn uw zekerheid. Laat uw parketvloer altijd door een echte expert schuren en restaureren.

HOUT VAN HOUT exclusive is sinds 1897 dé professional voor alle soorten vloeren in Twente. Uw parketvloer schuren wij stofarm.

 

parketvloer schuren / Schuren van parket

Laat altijd een professional uw parketvloer schuren.
Dit daar het herstellen van een ondeskundige handeling kostbaar zal zijn.
Een parketvloer schuren is vakwerk.

Wij schuren en repareren parketvloeren en houten vloeren in De Lutte, Oldenzaal, Lonneker, Almelo, Delden, Diepenheim, Enschede, Goor, Hengelo, Rossum, Beuningen, Ootmarsum, Denekamp, losser, Rijssen, eigenlijk geheel Twente

Al sinds 1897 uw betrouwbare specialist in parketvloeren.

 

Tel: 0541 – 78 55 67 | Email: info@houtvanhout.nl