Hout van hout exclusive

Uw specialist voor parketvloeren in de regio Twente

Uw specialist voor parketvloeren in regio Twente

Duurzame parketvloeren: Individueel en uniek. Wij zijn uw parket specialist al sinds 1897. 

Ons werk omvat het leveren, leggen, schuren en repareren van alle soorten parketvloeren. 

Wij voeren alle leg- en reparatiediensten voor parket in de regio Twente zelfstandig uit. Wij leveren en leggen parket en houten vloeren in De Lutte,  Oldenzaal, Lonneker, Almelo, Delden, Diepenheim, Enschede, Goor, Hengelo, Rossum, Beuningen, Ootmarsum, Denekamp, losser, Rijssen, eigenlijk geheel Twente.

Projecten in de regio Twente

PARKET LEGGEN IN HET MOOIE TWENTE

Het vakkundig leggen van parketvloeren of houten vloeren brengen altijd uitdaging met zich mee. Parket en houten vloeren worden in het hele huis gebruikt als basis van het interieur. Een goede parketvloer is een aankoop voor het leven.  Naast het leggen van parket, voer ik ook reparaties uit aan bestaande parketvloeren.
Maar ook schuren we uw bestaande parketvloer, dit gebeurt stofarm en we werken deze af met professionele parket lakken en oliën.

HOUT VAN HOUT exclusive is sinds 1897 dé specialist voor houten vloeren. Wij leveren en leggen parket en houten vloeren in De Lutte,  Oldenzaal, Lonneker, Almelo, Delden, Diepenheim, Enschede, Goor, Hengelo, Rossum, Beuningen, Ootmarsum, Denekamp, losser, Rijssen, eigenlijk geheel Twente.

Al sinds 1897 uw betrouwbare specialist in parketvloeren.

Tel: 0541 – 78 55 67 | Email: info@houtvanhout.nl