Onderhoudsvrije vloeren

Hout van hout exclusive

Onderhoudsvrije vloeren

Een onderhoudsvrije vloer is de wens van elke consument, want we zijn tegenwoordig zo druk met andere prioriteiten. En ja er zijn zelfs gedrilde commerciële verkopers die het prediken.
Echter weet iedereen dat onderhoudsvrij nu nog niet bestaat, zelfs niet met de zo genoemde nano technologie.

Onderhoudsarm is dan ook een veel betere benaming, maar ook onderhoudsarme vloeren zijn eveneens te categoriseren. Want vaak is onderhoudsarm wel een van uw wensen, maar heeft het dan ook de gewenste uitstraling, flexibiliteit of levensduur.

Zelf zet ik alles terug in een relatie, immers heeft elke relatie onderhoud nodig. Denk hierbij aan je partner, familie, vrienden en kennissen. Ieder heeft zijn eigen onderhoudsbehoefte. Maar ook je auto, je huis, je kantoor, je collega’s. Dus waarom zou het met je vloer anders zijn?

De verklaring omtrent het onderhoud van de vloer is simpel, het oppervlak is groot, men denkt dat de uitvoering complex is en dat alle meubelen uit de ruimte gehaald dienen te worden.
Men praat zichzelf daardoor een negatief beeld aan.

U kunt zelf het onderhoud beïnvloeden. Dit begint al bij de voordeur, kies voor buiten een goede borstelmat. Binnen kiest men voor een goede droogloopmat. Dit noemen wij de preventieve zone, hoe minder vuil er naar binnen gaat, hoe minder uw vloer zal vervuilen.

Door goed te stofzuigen voorkomt u het in de poriën zakken van vervuiling.
Door te dweilen met de juiste onderhouds/schoonmaak middelen reinigt, voed en beschermd u de vloer.

Parketvloeren zijn dus in verhouding onderhoudsarm. Maar realiseer u goed dat elk product, elke uitstraling en elke afwerking zijn plussen en minnen heeft.

Dat is de reden dat wij graag met u in gesprek gaan in ons atelier.

Benno Broen
Hout van Hout exclusive
info@houtvanhout.nl
www.houtvanhout.nl