MAATWERK ADVIES

Wanneer kiest u voor een maatwerk advies? Een veel gestelde vraag voor cliënten die hun woning willen verrijken met een parketvloer. Immer doet u deze investering met het oog op de toekomst. U wilt graag jarenlang woongenot ervaren en problemen hebben van uw parketvloer. Met ons maatwerk advies kunnen we u op veel fronten ontzorgen.

Maatwerk advies voor bijzondere cliënten

Maatwerk advies voor bijzondere cliënten

Maatwerk advies

Als u zich gaat oriënteren op de aanschaf van een nieuwe parketvloer, komen er al snel veel vragen naar boven. Maar al te vaak zijn dit technische vragen of dient er een technische oplossing worden gevonden. Ook moet er uit het grote aantal opties de juiste keuzes worden gemaakt.

Voor welke houtsoort kiest u? Wordt het Eiken of toch liever voor een tropische houtsoort? Past het legpatroon wel in uw kamer of zijn de valkuilen over het hoofd gezien.

Veel simpelere vragen zijn:
– Moet de vloer zwevend of vol verlijmd worden.
– Kiezen we massieve planken, duoplanken of lamelparket?

Met maatwerk advies geef Ik u graag helderheid. Dit alles zonder de verplichting verder zaken te doen of gebruik te maken van onze diensten.

U reserveert namelijk tijd en de tijd die u gebruikt betaald u.
Zo worden we ingeschakeld bij het meedenken van het vloeren plan, brainstormen met de architect, patroon beoordeling bij het interieurplan, tot aan aankoop begeleiding.

U staat centraal bij maatwerk advies.

Ik hoop dat u mijn werkwijze herkent.

Uiteraard bepaald u in hoeverre we met elkaar zaken gaan doen.
Wel kan ik u vertellen dat we gaan voor een perfect eindresultaat.

De service, de garanties, het enthousiasme waarmee u geholpen wordt en de correcte manier waarop eventuele klachten worden behandeld. Ik stel uw wensen centraal zodat uw nieuwe aankoop hier perfect op aansluit.

Dat is uiteindelijk de kracht van een maatwerk advies.

Bij een oriënterend bezoek aan de showroom worden de eerste 45 minuten geen kosten in rekening gebracht.
Wanneer u een afspraak wilt bij u thuis berekenen we de reiskilometers en reisuren, de eerste 30 minuten van het oriënterend gesprek worden niet in rekening gebracht.

Maatwerk advies kosten
– kilometer vergoeding € 0,32 per kilometer
– Advies vergoeding € 85,- per uur

Benno Broen – info@houtvanhout.nl

Share this Page