HABO PARKET

Hout van hout exclusive

Habo parket

Elke ambachtsman is verliefd op Habo parket. Albers parketgroothandel is gevestigd in Weert, zij produceren het merk Habo parket. Het exclusieve product is verkrijgbaar voor de professionele parketteur en interieurbouwer.


Habo parket

Hout van Hout is een exclusieve dealer van Habo parket. Zo vindt u bij ons traditionele parketvloeren en prefab parketvloeren van Habo.
Ook levert Albers parketgroothandel ons ook de benodigde eiken mozaïek tussenvloeren.Eindresultaat Carré patroon in de Grote zaal. Habo parket

Kasteel Arcen – Carre patroon – Habo parket

Door producten van hoge kwaliteit en een uitstekende service te bieden, heeft Albers parketgroothandel met de jaren een sterke reputatie opgebouwd. De combinatie van groothandel en fabricatie maakt het bovendien mogelijk om op vele speciale wensen in te spelen.

DUURZAAMHEID

Albers is PEFC (Programme for the Endorsement of Forest Certification Schemes) gecertificeerd. Dit is een wereldwijd certificatiesysteem dat de garantie biedt voor duurzaam bosbeheer. Concreet promoot PEFC een bosbeheer dat milieuvriendelijk, sociaal gunstig en economisch leefbaar is. Het PEFC-label garandeert de consumenten dat het product dat zij kopen afkomstig is uit duurzaam beheerde bossen.

Eindresultaat van de visgraat parketvloer in het Klavierzimmer. Habo Parket

Kasteel Arcen – visgraat parket – Albers parketgroothandel

Wenst u een prachtige eiken parketvloer, dan vindt u vast en zeker uw gading in het hoogstaand assortiment van Habo parket. Albers parketgroothandel biedt u maar liefst 5 selecties in Frans eiken die gaan van een Extra keuze (ooo), een vloer met een rechtdradige houtstructuur zonder enig noestje, tot een Chablis (#), een vloer met zware noesten en uitgesproken kleurschakeringen om het rustieke aspect in de verf te zetten.

Albers parketgroothandel biedt u eveneens een ruime keuze in exotische houtsoorten met een eindeloos natuurlijk kleurenpallet.

Dit traditioneel 6.3mm of 9mm massief parket is verkrijgbaar in breedtes van 7 tot 20cm. Bij Habo parket kunt u kiezen uit tal van legpatronen zoals stroken in vaste of wisselende breedtes, visgraat, Hongaarse punt, dambord, sleutelmotief, ladder patroon en andere.

Dit bericht heeft 4 reacties

Reageren is niet mogelijk.