Hout van hout exclusive

GRIGIO PARKET

Herbeleef met Grigio parket de oude tijden.

Grigio parket

De verouderde parketvloeren van Grigio parket benaderd de echte oudheid. Men realiseert dit door een verouderingsproces en een authentieke basis uitstraling. Grigio heeft zijn naam te danken aan de grijze basis, die vervolgens met de hand wordt bewerkt met een van de vijf pigmenten. 

De herontdekking van oude schilderpigmenten geven Grigio parket een unieke basis.

Vakkundige parketteurs omschrijven het als “de verouderde parketvloer”. Hun enthousiasme heeft ook menig interieurarchitect doen verleiden om voor Grigio te kiezen.
Tegenwoordig wordt het dan ook voorgeschreven in het bestek. 

De populairste kleuren: sleets grijs of aardse leemkleur. 

Grigio parket - visgraat

Hoewel deze verouderde parketvloeren leverbaar is in veel patronen en afmetingen zijn bij ons de visgraat en Hongaarse punt zeer populair.

Wist u dat Grigio vloeren ook zorgeloos op vloerverwarming kunt installeren.
De unieke opbouw en dikte hebben een lage Rc waarde.

Grigio laat oude patronen herleven, denk hierbij aan panelen, Vlaamse punt of blokpatroon. Daarnaast kent Grigio ook de brede delen.

Wist u dat de eindkleur zelf op het laatste moment iets kan worden aangepast. Dit kan middels de laatste afwerklaag die wij na het leggen zelf aanbrengen.
Wanneer de kleur helemaal akkoord is werken we het transparant af, moet het toch iets lichter dan werken we deze met een white wash af.

Samengesteld / Prefab
Er is ook een hele lijn met samengesteld parket, dit prefab product verkort de installatie tijd en is financieel iets vriendelijker. De toplaag is 4mm en staat voor 30 jaar woonplezier.

Laat je inspireren, maak kennis met onze Grigio verouderde parketvloeren.