Hout van hout exclusive

Mijn diensten

Hout van Hout is een traditioneel parketbedrijf, zo leveren en leg ik alleen houten vloeren en parketvloeren. Daarnaast schuur en repareer ik ook bestaande parketvloeren.

Niets is standaard – juist daarom komt u bij Hout van Hout. 

Leveren & leggen

Het oriënteren naar een nieuwe parketvloer kan een feestje zijn. Maar let op, voor u het weet ziet u door de bomen het bos niet meer?

Welkom in mijn materie, de wereld van HOUT VAN HOUT.

Ik schrijf uw wensen op, bekijk de mogelijkheden en doorzie als specialist de valkuilen.

Nedap - 180 m2 RDF Hongaarse punt

Onderhoud & restauratie

Parketvloeren schuren is echt specialistisch werk.

HOUT VAN HOUT is sinds 1897 de specialist als het gaat om het schuren, renoveren, reinigen en restaureren van houten vloeren en traditionele parketvloeren.

Wij schuren en repareren parketvloeren en houten vloeren in De Lutte,  Oldenzaal, Lonneker, Almelo, Delden, Diepenheim, Enschede, Goor, Hengelo, Rossum, Beuningen, Ootmarsum, Denekamp, losser, Rijssen, eigenlijk geheel Twente

Het is uiterst zeldzaam wanneer u meteen uw droomvloer ziet.
Immers bent u uniek, net als uw parketvloer.

Hout van hout exclusive
Hoe ik werk

De stappen naar een maatwerk parketvloer

 

Als u een afspraak maakt in het atelier zal ik u vooraf enkele vragen stellen of per mail toe sturen.  

Naast de gebruikelijke NAW gegevens zal ik bijvoorbeeld ook vragen naar de gezinssamenstelling, eventuele huisdieren, bouwtekening, foto’s, interieurstijl, gewenste datum van uitvoering, budget, voorkeur legpatroon en het gewenste onderhoud.

Op basis van deze gegevens kan ik uw bezoek nauwkeurig voorbereiden.

Uw afspraak vindt plaats in het eigentijds ingerichte atelier. Hier gaan we in gesprek en maak ik een maatwerk offerte. Dit alles gaat ongedwongen en uiteraard onder het genot van een goede kop koffie, verse thee, water, wijn of iets sterkers.

Ik neem alle tijd om uw offerte tot in detail uit te werken en door te spreken. De parketvloer vormt immers de basis van uw interieur.

Wanneer u de offerte bevestigd heeft, ga ik over naar een bezoek op locatie. Hier ga ik de te leggen ruimte(s) inmeten en een controle uitvoeren op de ondergrond.

Aansluitend spreek ik met u alle details door en word het verdere traject in werking gesteld.

Frisse outfit Hout van Hout

Wat als

Zo heel af en toe vragen jonge klanten mij wel een “wat zou u doen als u nu mocht kiezen?” Mijn antwoord weten heel veel

Lees verder »
De lat

Klanten

Welke klanten er volgens mij zijn en welke er bij mij passen. Er zijn naar mijn mening 5 type klanten, de rest zijn tijdelijke passanten.

Lees verder »
Maatwerk parketvloer - Scheveningen

De onnodige tweestrijd.

Naast alle gerecommandeerde cliënten weten ook blanco cliënten mij te vinden.Het grootste verschil?Inderdaad, de gerecommandeerde cliënten hebben al één of meerdere van mijn parketvloeren gezien.Ook

Lees verder »
waardering

Waardering

Als parketteur vindt je het geweldig om met hout te werken en de meest fantastische parketvloeren te creëren.Hoe langer je in het ambacht meedraait, hoe

Lees verder »