BAUWERK PARKETT

Hout van hout exclusive

BAUWERK PARKETT

Bauwerk Parkett levert maar liefst 320 prefab parket vloeren, er is dus een zeer ruime keuze. Hiervoor verwerkt Bauwerk Parkett 11 edel houtsoorten. Met 6 oppervlakte behandelingen en afwerking in heeft Bauwerk Parket het u niet eenvoudig gemaakt. Maar wij helpen u met het maken van de juiste keuze.

Bauwerk Parkett, Zwitserse precisie in prefab parketvloeren.

Bauwerk Parkett

Voor ieders vloerwens de juiste parketvloer. Bauwerk is de kwaliteitsvloer in het genre van prefab parketvloeren.

Hout van Hout is Premium dealer van Bauwerk Parkett. Gezamenlijk hebben we een prachtige voorselectie voor u gemaakt.

Daarnaast heeft Bauwerk ons de beschikking gegeven tot de bibliotheek, zo kunnen we u altijd in zeer korte tijd voorzien van het juiste monsterbord.

Meester Parketteur Benno Broen voor zijn Bauwerk Parkett presentatie
Meester Parketteur Benno Broen voor zijn presentatie

Bauwerk Parkett is door de zeer lage Rc waarde van 0,049 uitermate geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. Door de gepatenteerde opbouw van Bauwerk Parkett verkrijgt men een zeer hoog rendement en dus veel woongenot.

Ook te installeren in appartementen welke moeten voldoen aan de geluidsreductie norm. De tussenvloer geeft namelijk een 15Db reductie naar beneden en een 10Db reductie naar boven. Dat is prettig voor u en uw onderburen. Uiteraard wordt dit geleverd met het TUV certificaat voor de Vve. Bauwerk garandeert dit systeem ook op vloerverwarming, al dan niet in combinatie met vloerkoeling.

Kiest u tevens voor B-protect? Bauwerk geeft u met de B-protect de meest betrouwbare afwerking met zeer veel voordelen. Zoals minder intensief onderhoud, een lange levensduur en zeer matte uitstraling.

Bauwerk Parkett heeft de Fidbox opgenomen in hun algemene voorwaarden bij installatie op vloerverwarming en/of vloerkoeling. Wil je meer weten over de Fidbox of het monitoren van de ideale omstandigheden. Bezoek dan de site van Floorprotector zo bent u volledig op de hoogte van deze innovatieve en zeer geavanceerde meettechniek.

Lees hier snel meer over B protect en de voordelen.

https://houtvanhout.nl/bauwerk-parket-op-vloerverwarming-en-rc-waarden/

Dit bericht heeft 1 commentaar

Reageren is niet mogelijk.