7 redenen om te kiezen voor Bauwerk Parket.

Hout van hout exclusive

7 redenen om te kiezen voor Bauwerk Parket

Topkwaliteit in Parket

Niet voor niets is Bauwerk Parket al ruim 80 jaar de producent van karakteristieke en hoogwaardige vloeren. Altijd innovatief op het gebied van gezond leven, duurzaamheid en design. Zwitserse nauwkeurigheid met een perfecte pasvorm van de planken. Vakmanschap is de basis voor het eersteklas kwaliteitsparket van Bauwerk Parket. Om de kwaliteit te waarborgen is er een selecte groep parket- en interieurexperts in Nederland geselecteerd door Bauwerk Parket.

Bauwerk Parket op vloerverwarming

Parket op vloerverwarming, het kan écht!

In Zwitserland heeft de ontwikkeling van vloerverwarming met hout een behoorlijke voorsprong, omdat er al veel langer gebruik gemaakt wordt van vloerverwarming. Het Zwitserse Bauwerk Parket innoveert hier al sinds de jaren 70 mee.

De warmtedoorlaatweerstand van een houten vloer is zeer bepalend. Bauwerk Parket onderscheidt zich op dit gebied met een toplaag en een HDF-onderdrager. Dit tweelaags product voldoet met een zeer lage weerstand van 0,049 m2 K/W ruimschoots aan alle warmteweerstandseisen van vloerverwarmingsleveranciers.

Bauwerk Parket op vloerverwarming
Bauwerk Parket op vloerverwarming

7 redenen om te kiezen voor Bauwerk Parket:

1. NATUURLIJK Levendig en echt. Houten vloeren zijn uniek en veelzijdig, ze geven elke ruimte charme. 

2. ECOLOGISCH Hout is een natuurlijke, herbruikbare grondstof. Met duurzame bosbouw zorgen we ervoor dat er niet meer hout verwerkt wordt dan er nieuw groeit of opnieuw bebost wordt. 

3. UNIEK Hout is altijd origineel, iedere plank is uniek. Door diverse producten te combineren ontstaan unieke varianten. 

4. AANGENAAM Een parketvloer geeft sfeer en voelt aangenaam warm aan. 

5.TIJDLOOS MOOI Parket geldt als een echte klassieker, geschikt voor iedere woonstijl! 

6. MAKKELIJK TE ONDERHOUDEN Het schoonhouden en onderhouden van Bauwerk Parkett is erg eenvoudig met de juiste onderhoudsproducten. 

7. DUURZAAM Bij juist onderhoud kan het parket meerdere generaties mee. Door de vloer te bewerken kan de kleur of uitstraling van de vloer worden veranderd.

HOUT VAN HOUT is sinds 1897 specialist op het gebied van parketvloeren en heeft al heel wat glorieuze projecten op naam staan. Dit heeft als gevolg dat ons klantenbestand voor ruim 80% bestaat uit recommandatie en de gemiddelde wachttijd 4 tot 6 maanden bedraagt.

parketvloeren en parketrestauratie

Betrouwbare en ontzorgende kwaliteit is nog steeds te koop.

Benno Broen
Hout van Hout