Hout van hout exclusive

30 vs 120 jaar kennis

1897 – 2017 zijn voor ons twee hele mooie jaartallen en geven u een vertrouwen aan kennis.

Onze familie heeft een grote geschiedenis en een schat aan kennis binnen de bosbouw, houtzagerijen en parketfabrieken.
In 1897 specialiseren zij zich tevens als eerste bedrijf in Twente in het produceren en leggen van parketvloeren.
Als junior en tevens laatste nazaat binnen de familie vierden wij in 2017 mijn 30 jarig jubileum en scheven we gelijk 120 jaar familie geschiedenis in de parketbranche.

“Emil” was vroeger mijn bijnaam, genoemd naar de jonge uit de Zweedse serie. Dit daar ik van jongs af aan altijd bij opa in de schuur of op de camping bezig was met hout. Later werd de naam veranderd naar Brutus vanwege het non-stop doorgaan en te zwaar tillen.

Het begin

Ik begon net als ieder ander onder aan de ladder, de werkplaats vegen en het gereedschap opruimen. Door mijn ge-erfde kennis en passie voor hout groeide ik vrij snel door tot waar ik nu sta. En o ja, ik heb in de weg er naar toe echt wel vele slagen van de zweep gehad. Ook heb ik veel mensenkennis opgedaan, maar door mijn humoristische en passie volle gedrevenheid liet ik mij niet uit het veld slaan. Sterker nog, iedere keer motiveerde mij dit meer en meer.

Maar één ding was zeker, ik doe het bedrijf in mijn eentje en nooit meer samen met compagnons en nooit meer met personeel. Daar ben ik gewoon geen type voor. Op grote projecten werk ik samen met gepassioneerde collega’s die hun ambacht verstaan.

Mezelf zie ik als een zelfstandige en niet als ondernemer. Ondernemers kunnen hun taken uit handen geven en dat laten managen. Liever hou ikzelf alle teugels in de hand, onderaan de streep ben ik namelijk eindverantwoordelijk.

Mijn beklede functies:
– Leerling legger
– Parketlegger
– Parketteur
– Allround Parketteur
– Meester Parketteur
– Bedrijfsleider
– Onafhankelijk deskundige
– Manager innovation & development
– Eigenaar van meerdere bedrijven

Huidige functies:
–  Eigenaar HOUT VAN HOUT
–  Eigenaar FLOORPROTECTOR BENELUX
–  Eigenaar IRRITANTE KUBUS