Visgraat parket vloeren zijn tijdloos

De visgraat parket vloeren herinneren ons vroegere tijden en klassieke interieurs. Echter is ook de ontwikkeling van visgraat parket niet stil blijven staan.

Klassiek visgraat parket vloeren: 
De klassieke visgraat parket vloer is vaak kleiner van maatvoering, hoog in sortering en afgezet met een kaderrand welke voorzien is van een Wengé bies.

Kambala visgraat parket vloer

Kambala visgraat parket vloer

Verouderd visgraat parket vloeren:
De verouderde visgraat parket vloer is gemaakt om de sfeer van vroeger in het interieur te halen. Afhankelijk van woonstijl wordt de verouderde visgraat parketvloer afgewerkt met een kaderrand en bij kleinere formaten extra geaccentueerd met een Wengé of Noten bies.

Eiken verouderde visgraat parket vloer

Eiken verouderde visgraat parket vloer

Moderne visgraat parket vloeren:
De moderne visgraat parket vloeren zijn groter qua maatvoering en hebben een frisse lichte uitstraling. Bij deze visgraat vloer is het uitermate belangrijk om de maatvoering aan te passen aan de te beleggen ruimte.

bauwerk parket bij hout van hout

Afkaderen van visgraat parket:
Architecten kunnen u in deze uitermate goed adviseren.
Maar ik geef u een paar simpele handvaten, bij een modern interieur laat u de visgraat vloer doorlopen van ruimte naar ruimte en kadert de vloer hooguit af met een band. Neemt u een strak minimalistisch interieur laat dan de visgraat vloer doorlopen tot aan de wand.

Eiken visgraat parket vloer met band en bies

Eiken visgraat parket vloer met band en bies

Bij een klassiek interieur omkaderd men elke ruimte minimaal met een band en bies. Bewerkelijke klassieke ruimten krijgen vaak een staande sluitfries als extra accent.

Eiken visgraat parket vloer met band, bies en sluitfries

Eiken visgraat parket vloer met band, bies en sluitfries

Maatvoering van de visgraat:
Het is van groot belang de maatvoering af te stemmen op de sfeer en ruimte. Op deze manier kunt u maximaal en tijdloos genieten van uw visgraat parket vloer.

Eiken visgraat parket vloer white wash

Eiken visgraat parket vloer white wash

Eiken visgraat parket vloer natural look

Eiken visgraat parket vloer natural look

Renovatie van visgraat parket:
Stel u bent na enige jaren uitgekeken op de kleur van uw visgraat parket, dan kunt u deze laten schuren en in een andere kleur laten afwerken.

Jatoba visgraat parket vloer

Jatoba visgraat parket vloer

Let op!:
Visgraat parket dient gekalibreerd te worden tijdens het productie proces. ook vergt het nauwkeurig werken van uw parketteur.
Jaarlijks zien we heel veel vloeren die niet na behoren zijn gelegd, dit kan zijn in techniek, detail of beide.
U als consument doet een enorme investering en wenst hier ook van te mogen genieten.
Dat genieten dient al te beginnen bij het installeren van de visgraat parket vloer, een vrolijke parketteur, een georganiseerd machinepark, een gestructureerde werkwijze en een schone werkomgeving zijn typerend voor een vakman.