Uzin Utz HEEFT ALLES VOOR DE VLOER

Uzin Utz levert met de merken Uzin, Wolff, Pallmann, Arturo en Codex alles voor het leggen, onderhouden en renoveren van alle soorten vloeren. Ruim 50 jaar geleden begon Unipro met de productie van lijmen en groeide snel uit tot een internationale organisatie.

Innovatieve productiemethoden, een vakkundig technisch advies en meer dan 100 enthousiaste medewerkers leggen de basis voor perfecte vloeren.

Uzin Utz maakt deel uit van de internationaal opererende, beursgenoteerde organisatie Uzin Utz Gruppe uit Duitsland. Een familiebedrijf, gekenmerkt door “Grundlichkeit” en een warme, persoonijke bedrijfscultuur.

Bij Uzin Utz vinden we duurzaamheid belangrijk. Dat is allereerst terug te vinden in ons assortiment en in onze verpakkingen. Daarnaaast hebben wij bij de bouw van ons nieuwe bedrijfspand onze visie op duurzaamheid vertaald naar een praktische manier van bouwen en produceren. Hierdoor worden de meeste producten die door ons worden verkocht, geproduceerd in de “groenste” fabriek van Nederland.