Unipro-Garant

Met het Unipro-Garant-Systeem kunnen wij u als opdrachtgever minimaal 5 jaar zekerheid bieden. Als u voor een emissiearme oplossing kiest, dan krijgt u daar 5 jaar garantie bovenop. Dus 10 jaar zekerheid. Wij en Unipro sluiten met u een overeenkomst, specifiek voor het betreffende project. Vervolgens sturen wij een garantiecertificaat naar u toe.

Een extra zekerheid voor de eindgebruiker

Helaas houden bedrijven soms op te bestaan. Als dat ons bedrijf betreft… op wie kan uw zich dan beroepen? Met de Unipro-Excedent-Garantie kunt u in deze situatie direct bij Unipro terecht. De garantie blijft dan namelijk van kracht. Uw eist als opdrachtgever kwaliteit èn zo min mogelijk overlast. Het Unipro-Garant-Systeem en de emissie-arme producten passen perfect in dat eisenpakket.

Wij staan achter de producten en adviezen van Unipro

U krijgt van ons altijd het beste advies op uw project. Ons advies is helder en duidelijk en is gebaseerd op een uitgebreide inventarisatie van het project. En… onze producten zijn getest in combinatie met alle soorten parket. Tevens beschikken wij over knowhow van de gehele vloerenbranche. En, voor de meeste technische vraagstukken hebben wij al eens een oplossing bedacht. Deze ervaring nemen wij mee in ons advies voor uw project.

Mocht Unipro toch aansprakelijk zijn voor een fout in product of advies, dan vergoeden zij u binnen de voorwaarden van het Unipro-Garant-Systeem of de Unipro-Excedent-Garantie, simpelweg de schade.

Download hier de brochure