Het verschil

Familie Pon

Beste Benno,
We wonen al weer een aantal maanden in onze woning.
Inmiddels zijn alle werklieden klaar en hebben we tijd om je te bedanken. Ook al rij je geen VW meer 😉
Je hebt ondanks de lange werkdagen, vol passie het ambacht uitgevoerd.
Dat is zichtbaar in alle details.
We hebben het er al even over gehad, je doet met de berekende tarieven jezelf te kort. Dus zet de trots opzij en pas de tarieven aan, immers heb zeker jij straks recht op een pensioen.
We hopen dat ons cadeau geaccepteerd wordt.

 

Marloes en Erwin

We waren toe aan een verandering in ons heerlijke huis en daar hoort natuurlijk een prachtige vloer bij. We hadden in elk vertrek beneden een andere vloer.. en wilden graag een eenheid beneden in ons huis.
Prachtig Amerikaanse walnoten vloer😍
Wij vinden het het mooiste hout, wat vakkundig gelegd moet worden!
Na een zoektocht kwamen we bij Benno uit! Meester parketteur generatie op generatie. Een echte vakidioot, wat ons zeker aanspreekt aangezien we dat zelf ook zijn! En een heerlijke dosis humor😜
Zelf gingen we slopen en Benno doet de rest, van egaliseren van de ondervloer, leggen van Amerikaans walnoot in visgraat en daarna in de olie gezet.. Zodat deze top strak Ă©n vlak komt te liggen. Na twee dagen mochten wij er op en kwam hij langs met het handboek der houten vloeren voor onderhoud van deze vloer om deze zo mooi te houden, wij zijn echt supertevreden!
Prachtig vakwerk van een gezellige en eerlijke vakman

 

Familie Kobes

Opzoek naar een nieuwe vloer voor in ons huis uit 1927 kwamen we via Houtzagerij Twickel uit bij Hout van Hout. Bij het eerste contact weet je dat het goed zit, geen bla bla of onzin.
Benno ademt ambacht, hij verstaat zijn vak en komt zijn afspraken meer dan na. Het was geen makkelijke klus want een huis van 91 jaar oud is alles behalve waterpas en haaks, ondanks dit gegeven hebben we nu een top vloer eiken visgraat volgens Chablis patroon met wengé bies en een eiken kader. We zijn super tevreden en het is het geld meer dan waard.

 

Familie van Gils

Wij waren blij en verrast dat Benno tijdens onze vakantie onze keukenvloer even flink onder handen heeft genomen en het ziet er weer pico bello uit!
Ook niet anders gewend van Benno!
Vakmanschap is meesterschap!👌

 

Mevrouw van Renen

Hartstikke mooi vloertje met vloerverwarming Super gedaan Benno Broen, onwijs blij mee.

 

Ralph Kolmschate

Vorige week heeft Benno onze vloer geschuurd en weer in de olie gezet. Wat een geweldig resultaat de vloer is als nieuw! Sterker nog, hij is mooier dan hij ooit is geweest. Benno bedankt voor je vakmanschap en Annemieke bedankt voor jouw advies.

 

Familie Hermelink

Bijna 5 jaar ligt onze houten vloer nu, zeer vakkundig gelegd door Benno Broen eigenaar van Hout van Hout in Oldenzaal.
Zeer tevreden over hoe mooi de vloer van Hout van Hout zich Houdt!!!!!!
Bedankt J&J Hermelink ROSSUM

 

Hilde Bruggink

Benno heeft weer een prachtige vloer gelegd! Zoals ik wilde, maar dan mooier. Vakwerk

 

Familie Verschoor

Wat zijn wij prettig geholpen door Benno en zijn charmante Meesteres Der Parketteur. Vanaf de eerste kennismaking tot aan het leggen van de laatste plank; een en al lof. De werkwijze van Benno is zoals hij communiceert; duidelijke en to-the-point. Het resultaat mag er zijn; wat een prachtige vloer en oh man/vrouw/neutraal wat ligt deze er strak in.
Prijs en kwaliteit staan in goede verhouding met elkaar. Zeg nou zelf; wat gaat er nou boven een natuurproduct in je huis. Heerlijk op je blote kakkies door het huis en dan die heerlijke vloer onder je voeten! Wat zijn wij blij: ieder verstandig mens zou het moeten doen; een vloer van Broen!

 

Familie van Amerongen

Ambacht en vakmanschap ten top! Wat een stukje kwaliteit heeft Benno afgeleverd.
Actief meegedacht in hele traject; van kleur-en plankkeuze, aansluiting op tegelwerk tot legrichting en onderhoud. We zijn super blij met de prachtige visgraatvloer!

 

Maikel Latour

Hout van Hout. Een fijn adres voor als je niet opzoek bent naar de goedkoopste vloer, maar de beste vloer.

 

Familie Schepers

We hebben best lang lopen dubben over onze nieuwe vloer… het is immers enorm beeldbepalend in je woning. Licht of toch donker, strak of toch verouderd… en welk patroon? Waar we al wel snel over uit waren was dat we ‘m bij Benno zouden bestellen. Vanaf het eerste gesprek loodste Benno ons door het veelvoud aan mogelijkheden en samen hebben we onze ideale vloer gevonden. Daar hebben we nu al een half jaar plezier van en zijn we nog lang niet op uitgekeken.

 

Familie Nijhuis

Benno Broen is een vakman pur sang. Bij ons was de case dat de houten vloer uit de uitbouw naadloos moest aansluiten bij de vloer in de nieuwbouw. Bovendien lag er vloerverwarming in de uitbouw. We hebben gemerkt dat het adviseren in dit soort situaties heel erg belangrijk is. Benno geeft liever een goed en eerlijk advies of hij doet het niet dan dat hij snel geld kan maken. Benno Broen is een unieke man, daar zijn er geen twee van!

 

Familie Koopman

We hebben onze 18 jaar oude vloer laten behandelen door Benno en zijn hier zeer tevreden over. Hij adviseert en geeft zijn ongezouten mening wat ons zeer heeft aangesproken om voor deze vakman te kiezen. Het is als of er een geheel nieuwe vloer is gelegd! Ook het bijgeleverde Woca onderhoudpakket is super en makkelijk in gebruik.

 

Herman Temmink

Voor onze nieuwe woning zijn we bij diverse parketbedrijven geweest. Hout van Hout was de enige parketzaak die zich bezig hield met zijn ambacht de rest was te glad en hebberig. Qua prijs zijn we wel geschrokken daar Benno vanaf tekeningen en materiaallijst alles nauwkeurig omschreef en alle valkuilen doorzag. Nu de parketvloer is gelegd kan ik alleen maar onze dank en respect uitspreken. Wat een plezierige vakman om op een correcte wijze zaken mee te doen. P.s. hij zingt wel veel 😉

 

Mirco Veldboer

Erg vakkundig geadviseerd vandaag. Dank je wel voor je eerlijkheid!

 

Eric en Noor Timmer

7 jaar geleden konden we het financieel. Maar nu we ons nieuwe huis konden kopen was er geen discussie. Benno bedankt voor je geduld en het uitvoeren tot in detail. Wij bevelen Hout van Hout van harte aan.

 

Rita Spit

Perfect !!

 

Familie Hermelink

Prachtige vloer in Rossum! Echte vakman!

 

Jeroen Boerkamp

Helder, duidelijk in advies. Kwaliteit / prijs verhouding uitstekend. Mooi resultaat door een echte vakman met liefde voor zijn vak gedaan. Benno bedankt !

 

Familie Hoogeveen

Klasse Benno heeft bij ons vorige week de vloer geschuurd echt een vakman het resultaat is top hij was ook erg gezellig alle tijd voor de mens en de vloer besteedt alle tijd er aan verstaat echt zijn vak Benno bedankt.

 

Marianne Dewnarain

Persoonlijk betrokken en komen met goede adviezen. Werken ook heel netjes. Dit heeft bij ons een zeer mooie vloer opgeleverd, waar we heel blij mee zijn en die ons huis afmaakt.

 

Silke Wesemann

Ik heb bij hout van hout mijn panga panga vloer laten opknappen en kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen. Door “invloeden van buitenaf” kwam Benno bij mij nog voor wat uitdagingen te staan maar Benno zorgde ervoor dat ik me geen zorgen hoefde te maken: het resultaat was super! Benno doet wat hij belooft, verstaat zijn vak en zorgt ervoor dat je als klant tevreden bent. Nogmaals bedankt!

 

Steg Wering

Een goed en eerlijk bedrijf die de prijs /kwaliteit verhouding goed in het oog behoud.

 

Marcel Dwarkasing

Een bedrijf die het vak verstaat. Goede producten en de daarbij horende verwerking wat zeker niet iedereen verstaat. Je investering 1000% waard

 

Familie Engelbertink

Prachtige kwaliteit vloer, goede, gezellige en vriendelijke service

 

Ilona Nieuwe Weme

Vakmensen die een super mooie eiken houten vloer hebben gelegd in grey wash. Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe vloer met mooie hoge plinten. Benno bedankt.

 

Marika Buil

Vakmanschap en Topservice zelfs na jaren!

 

Familie van Gils

Wij waren blij en verrast dat Benno tijdens onze vakantie onze keukenvloer even flink onder handen heeft genomen en het ziet er weer pico bello uit! Ook niet anders gewend van Benno! Vakmanschap is meesterschap.

 

Familie Hoekstra

Een echte vakman, die met je meedenkt, eerlijk en betrouwbaar. Ruime keuze aan vloeren voor een goede prijs. Kortom, voor een mooie vloer moet je bij Benno zijn.

 

Familie Lubach

Onze teakhouten parketvloer was echt aan onderhoud toe, althans dat dachten wij. Maar jij reinigde en poetste de vloer. Super hoe jij meedenkt een echte aanrader.

 

Esther en Jeroen

Bij binnenkomst waren we er al uit “hier kopen wij onze vloer”. Benno je bent een ware kunstenaar. En de slogan klopt “Redbull geeft je vleugels”. Ongekend met zoveel passie je de enorme lange dagen te werk ging. In de buurt hebben we de mooiste visgraat vloer. Top kanjer

 

Manon en Gerard

We dachten ons huis goed te hebben gebudgetteerd. Maar de badkamer werdt hoger en ook de keuken ging boven het gestelde budget. We gingen zoals jij dat noemde “met de billen bloot” aan tafel. Ja we hadden veel wensen en hoge eisen. Door je mee denken hebben we nu ons gehele huis voorzien van prachtige vloeren. Beneden ligt onze absolute droomvloer. We zijn erg tevreden over Hout van Hout en prijzen jullie echt aan.

 

Wouter Nieuwe Weme

Mooie vloer gekregen. Netjes behandeld. Altijd gezellig.

 

Edwin

Iedereen vertelde dat ik de vloer zelf wel kon schuren. Jij vertelde in de winkel al dat er risico’s waren. Gelukkig kon ik na mijn eigen amateurisme toch beroep op je doen. Je bent voor mij een ware held. Bedankt Benno

 

Familie Nijhof

We willen je hartelijk danken voor de service. Wat een ander had verprutst heb jij boven verwachting weten te herstellen. Nu weten we dankzij jou waar het prijsverschil in zit. De koffie staat altijd voor je klaar als je weer eens in de buurt van Rotterdam bent.

 

Maria en Johan

Onze zoektocht verliep simpel. Dit daar Benno ook in onze vorige woning de parketvloer heeft gelegd. Ditmaal konden we onze droomvloer realiseren en genieten hier elke dag van. Bent u zoekende naar kwaliteit dan bent u hier aan het juiste adres.

 

Ger en Arjan

We hebben heel lang getwijfeld over een visgraat parketvloer. Toen we ons gingen oriënteren werden we erg gepushed en hadden het eigenlijk al opgegeven. Tijdens een verjaardag in Amsterdam kregen we het advies om eens te gaan kijken in Oldenzaal. De rit was zeker de moeite waard, een persoonlijk en passievol gesprek met de vakman zelf. We genieten elke dag van onze prachtige parketvloer. Benno je bent top

 

Els Winkels

Goed geadviseerd en zeer goed uitgevoerd. Voor mij het parketbedrijf van Twente.

 

Jan en Simone

Super service, onze Afzelia parketvloer is nog nooit zo mooi geweest. Een aanrader

 

Familie Rooks

Top bedrijf, dat zijn naam en ambacht waarmaakt. Onze tapis gelegde visgraat vloer ziet er prachtig uit. Vol lof praat de vakman over zijn ambacht en dat zie je en waardeer je pas in het eindresultaat. Bedankt Benno

 

Familie Dibbets

Hout van Hout is naar onze mening een echte aanrader op het gebied van parketvloeren. De oude kambala vloer ziet er weer top uit waarvoor dank.

 

Familie Zweers

Een absolute aanrader. Het bedrijf Hout van Hout werd geadviseerd door onze architect en vriendenkring. We zijn uitermate tevreden over onze visgraat parketvloer en vonden het bewonderenswaardig om te zien hoe het met zoveel passie werd gerealiseerd. Een tip voor u als consument; Benno is in eerste instantie een raar mannetje, niet commercieel, niet tactvol, maar recht voor de raap en goud eerlijk in zijn advies. Geeft u hem de opdracht dan zult u verbaasd staan van zijn vooruitziende blik, meedenkendheid en vakmanschap. O ja, vraag bij hem niet om korting!

 

De heer Boerkamp

Helder, duidelijk in advies. Kwaliteit / prijs verhouding uitstekend. Mooi resultaat door een echte vakman met liefde voor zijn vak gedaan. Benno bedankt !

 

Marianne en Kimball

Persoonlijk betrokken en komen met goede adviezen. Werken ook heel netjes. Dit heeft bij ons een zeer mooie vloer opgeleverd, waar we heel blij mee zijn en die ons huis afmaakt.

 

Familie Blok

Gewoonweg een super bedrijf. No nonsens en afspraak is afspraak. Flexibel meedenken en service staan hoog in het vaandel. Geen contracten en andere ellende! Gewoon zaken doen op basis van vertrouwen! Bericht van een dik tevreden klant!

 

Mevrouw Nieuwe Weme

Vakmensen die een super mooie eiken houten vloer hebben gelegd in grey wash. Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe vloer met mooie hoge plinten. Hout van Hout bedankt.

 

Familie HĂŒsken

Vakmanschap door een fijne en oprecht eerlijke vakman, goede service, prachtige vloer!

 

Familie Hoekstra

Een echte vakman, die met je meedenkt, eerlijk en betrouwbaar. Ruime keuze aan vloeren voor een goede prijs. Kortom, voor een mooie vloer moet je bij Hout van Hout zijn.

 

Familie Blom

Hout van Hout Oldenzaal is een top bedrijf!
Laat u eens inspireren door de geweldige showroom, waar klantvriendelijkheid in een hoog vaandel staat.
U wordt geadviseerd door een man die passie heeft voor zijn vak.
En wordt dus ook niet voor niets de vakman van het oosten genoemd!
Kortom echt een aanrader, de koffie staat altijd klaar.

 

Familie Groote Punt

Vakmanschap in zijn puurst vorm. Grote keuze in vloeren. En deze maand mooie aanbiedingen!

 

Familie Stevens

De fout die wij maakten is door jou hersteld, waarvoor alle lof. Bij het eerste gesprek hadden we door moeten pakken en niet verder moeten gaan kijken. Voor in de toekomst zijn wij zeker je vaste klant. Geweldige service en begrip echt super.

 

Peter en Evelien

Na drie maanden hard werken was het eindresultaat klaar, we genieten inmiddels volop van het huis. Op de eiken visgraat vloer krijgen we heel veel reacties. Inmiddels zijn er ook al klanten bij u geweest 😉 Want wij zijn tevreden klanten en zullen u zekers aanbevelen. Kom gerust eens langs in Ootmarsum de koffie staat klaar.

 

Esther en Rob

Benno, je hebt voor ons in Scheveningen puik werk gemaakt en hiermee doe je de slogan eer aan. De housewarming party is inmiddels achter de rug en ook daar werd vol bewondering gekeken naar en gesproken over de prachtige parketvloeren. Binnenkort spreken we elkaar weer, we zijn zo blij met de onderhoudsservice, echt top. Ga zo door want onze steun heb je.

 

Beate und Bernhard

Hallo Benno, Unser Boden sieht wunderschön aus und gefĂ€llt uns sehr gut. Jetzt mĂŒssen nach und nach in aller Ruhe die neuen Möbel aussuchen und es mit Gardinen gemĂŒtlich machen. Ziel: Mitte  Nov. soll alles fertig sein, damit zu Weihnachten wirklich alles fertig ist. Wir haben uns sehr gefreut, dass du fĂŒr uns gearbeitet hast. Kannst du mir bitte eine RĂŒckmeldung geben, ob das Geld angekommen ist. Danke. Ich schicke dir in einer neuen Mail Fotos von neuen alten Eichenschrank  und nebenan der Kiefernschrank. Herzliche GrĂŒĂŸe

 

Laura en Sabrina

Eindelijk een vakman gevonden die ons begreep. De uitleg is ondanks de technische termen, fenomenaal en een genot om naar te luisteren, je straalde helemaal. Qua parketvloer waren we er snel uit, de Jan Steen bevalt heel erg goed. We krijgen veel complimenten en uiteraard bevelen we je aan bij onze vrienden.

 

Familie Peterson

Bedankt voor je vakkundigheid en souplesse. We genieten volop van onze woning en de prachtige visgraat vloer. Uiteraard zullen wij jullie van harte aanbevelen.
Familie Kolkman

Een vakman in hart en nieren, dat is wie je bent Benno. We hebben genoten van het eerste gesprek in de showroom tot de laatste plint die je bij ons thuis monteerde. De doordachte souplesse waarmee jij vloeren legt, maakt jou echt een topper.

 

Marion en Wim

Onze eerste indruk; dit is iemand die gaat voor zijn product, de passie voor het vak straalde er af. We besloten binnen vijf minuten zaken met je te gaan doen. De houtenvloer heb je werkelijk tot in detail gelegd en afgewerkt, we konden geen minpunten vinden, waarvoor alle lof. Je doet je lijfspreuk waarmaken, iedereen “proat” over onze Royal Dutch vloer.

 

Familie Schuring

Bedankt voor je snelle actie op de waterschade en je uitgebreide rapport voor de verzekeraar. Je maakte onze woonkamer weer veilig door gelijk te gaan demonteren, tevens beperkte je hiermee de schade voor de verzekeraar. Je weldenkendheid en bereidwilligheid is enorm. In juli kom je de waterschade herstellen en de parketvloer schuren en lakken. Wij verheugen ons hier op.

 

Sandra en Jeroen

We zijn super tevreden over de parketvloer. De verschillen in kwaliteit laat je duidelijk zien, je werkhouding is zeer vakkundig en hebt ons keurig alle stappen uitgelegd. In de buurt snappen ze het nog steeds niet, iedereen die binnenkomt staat verbaasd van het resultaat na 3 dagen. Ootmarsum weet nu dat ze in Oldenzaal moeten zijn voor hun nieuwe parketvloer. Wij gaan jou en je bedrijf Hout van Hout Oldenzaal zeker verder aanbevelen.

 

Herman en Herman

Benno, je bent een rare kruising tussen Mr Workoholic en Mr Woodlover. We hebben enorm genoten van je vakkundigheid en passie. Je zegt “ik ben niet de goedkoopste”, maar iemand die zo werkt als jou hoeft dat ook niet. Iedereen die bij ons komt kan zien dat onze vloer geld heeft gekost. Je bent een ware kunstenaar op vloeren gebied.

 

Carla en Herman

Bedankt voor het in eer herstellen van onze parketvloer. We hebben zoals je weet enorm getwijfeld over de investering, maar je hebt alle twijfels overwonnen en laten zien dat je de titel Meester echt waardig bent. We zijn meer dan tevreden met het behaalde resultaat en zullen je zeer zeker aanbevelen.

 

Eric

Bij thuiskomst was ik verrast van het eindresultaat. Je tussentijdse communicatie met beeld en toelichting waren fenomenaal. De privacy heb je goed bewaakt door geen beeld en context te plaatsen op je geweldige FB pagina. De vervolgopdracht voor de bovenetage is je gegund topper.

 

Alie en Klaas

Benno, niets dan lof over je vakwerk en behaalde eindresultaat. Je enthousiasme voor het vak, komt bij jou niet alleen voor in woorden maar ook in daden. Iedereen die hier binnenkomt praat over de parketvloer en dus heb je het bereikt (doar krie’j proat van).

 

Annelies en Theo

In onze vorige woning hadden we ook een Hongaarse punt, maar deze is toch echt klassen beter. De details waar je mee werkt zijn ongekend, elk verstek klopt, alles is afgewerkt en keurig achtergelaten. We kregen een keurig verslag van hoe laat tot hoe laat je er was. Tevens vertelden ze “die man heeft zoveel plezier in zijn werk”, ze hebben enorm gelachen om je zangkwaliteiten als AndrĂ© Hazes en keken elke avond vol verbazing na je werk. Al dat horende vinden wij het jammer dat we op vakantie waren. Bedankt Benno.

 

Inge en Henk

Toen je Henk de prijs noemde van de parketvloer, was de pret over. We reden terug naar Amsterdam en bezochten nog twee zaken. Aansluitend was Henk  er uit. “Inge, Benno moet onze vloer maken”. Nu weten we waar je voor staat, je dacht continu in oplossingen en was tot laat in de avond nog aan het werk en hield rekening met de medebewoners. Je sliep op locatie ipv een hotelkamer, dit vond jij zonde van het geld. Hier in het appartementencomplex wordt er nog geregeld over je vakkundigheid gesproken. Ze noemen je “een top tukker”. De prachtige visgraat vloer is daar een absoluut voorbeeld van. Als je in de buurt bent van Amsterdam, kom dan gezellig aan. We brengen dan weer een bezoek aan de Bolle Jan en dit maal kun je gebruikmaken van onze gastenkamer.

 

Esther en Raymond

Benno bedankt voor de metamorfose van onze vloer. We hebben getwijfeld om de vloer te slopen en te vervangen door pvc. Maar je overtuigde ons van de meerwaarde van de parketvloer. Je herstelde elke slechte plek en schuurde vervolgens de gehele vloer. Toen ik je bezig zag met een hamer en drevel, had ik medelijden met je. Maar jij ging vrolijk verder, spijkertje voor spijkertje werden gedreven en gaatje voor gaatje werd opnieuw gevuld. De white wash is echt super, het is zoveel mooier dan het oubollige gele eiken. Iedereen die nu binnenkomt denkt dat we een nieuwe vloer hebben. Mijn ouders komen in Mei een nieuwe vloer uitzoeken, dit is geheel aan jezelf te danken.
Laat de M&M’s en RedBull je smaken, bedankt.

 

Lisa

Bedankt voor het waarmaken van al je beloften.  Als vrouw alleen ben je vaak de dupe van gladde praatjes en te weinig mans om te anticiperen.  Jij daarentegen bracht rust en duidelijkheid, een erg prettige eigenschap. Bewonderenswaardig is je logische, efficiënte en nette werkwijze. Ik ben dan ook zeer content met mijn nieuwe vloer en je aangeboden service qua onderhoud. Als ondernemer wil ik je waarschuwen voor je lange en intensieve werkdagen, maar loven voor je  enorme passie voor de ambacht.

 

Hilde en Berend

Als er iemand vakman waardig is, dan ben jij het. De Meester die een Meister vloer legt. Velen die de vloer voor het eerst zien denken dat het hout is en kijken vol verbazing hoe je de vloer hebt gelegd, vooral bij de kozijnen. We kunnen nu genieten van een eenvoudig te onderhouden vloer en hebben zo meer tijd voor onze passie, het zeilen over de Friese wateren.

 

Monique en Martin

De aanschaf was boven ons budget, maar weten nu ook waarom! We hadden namelijk geen flauw idee hoeveel en hoe intensief werk het was. In de winkel had je alles wel uitgelegd, maar we waren toen meer gefocust op de prijs. We zijn blij met al je verkregen adviezen en genieten inmiddels volop van onze nieuwe woning . Op de Bornsche maten hebben we een goed woordje voor je gedaan en zien je geregeld rijden. Kom gerust aan voor de koffie, altijd gezellig.

 

Mark en Andreas

We zijn inmiddels weer bekomen van alle uitgaven en kunnen nu genieten van al het moois. Mark mag van mij nog steeds geen vloerkleed kopen. Ik vertel hem dan steeds hoeveel geld er dan onder het kleed ligt. Binnenkort komen we bij voor ons kantoor in Almelo. Ons personeel willen we ook laten genieten van de “one man show”., want dat ben je. Dat gaf voor ons ook de doorslag, 1 aanspreekpunt voor alle facetten.

 

Leonie en André

Het was voor jou een eenvoudige klus, maar we hebben vol vreugde en verbazing mogen meemaken hoe secuur jij onze laminaatvloer hebt gelegd. AndrĂ© zei nog “Benno heeft zelfs de plinten afgekit en rozetten om de cv buizen gedaan”. Als iedere vakman zo te werk zou gaan, dan waren er veel meer blije gezichten.