Tijdloze parket vloeren in Hongaarse punt.

De parket vloeren in Hongaarse punt herinneren ons vroegere tijden en klassieke interieurs. Echter is ook de ontwikkeling van parket niet stil blijven staan.

Klassieke parket vloeren: 
De klassieke parketvloer is vaak kleiner van maatvoering, hoog in sortering en afgezet met een kaderrand welke voorzien is van een Wengé bies.

Eiken Hongaarse punt

Eiken Hongaarse punt

Verouderde parket vloeren:
De verouderde parketvloer is gemaakt om de sfeer van vroeger in het interieur te halen. Afhankelijk van woonstijl wordt de verouderde parketvloer afgewerkt met een kaderrand en bij kleinere formaten extra geaccentueerd met een Wengé of Noten bies.

Eiken Hongaarse punt

Eiken Hongaarse punt

Moderne parket vloeren:
De moderne parket vloeren zijn groter qua maatvoering en hebben een frisse lichte uitstraling. Bij deze vloeren is het uitermate belangrijk om de maatvoering aan te passen aan de te beleggen ruimte.

Eiken Hongaarse punt

Eiken Hongaarse punt

Afkaderen:
Architecten kunnen u in deze uitermate goed adviseren.
Maar ik geef u een paar simpele handvaten, bij een modern interieur laat u de Hongaarse punt doorlopen van ruimte naar ruimte en kadert de vloer hooguit af met een band. Neemt u een strak minimalistisch interieur laat deze dan doorlopen tot aan de wand.

Eiken Hongaarse punt

Eiken Hongaarse punt

Bij een klassiek interieur omkaderd men elke ruimte minimaal met een band en bies. Bewerkelijke klassieke ruimten krijgen vaak een staande sluitfries als extra accent.

Maatvoering:
Het is van groot belang de maatvoering af te stemmen op de sfeer en ruimte. Op deze manier kunt u maximaal en tijdloos genieten van uw parketvloer.

Renovatie:
Stel u bent na enige jaren uitgekeken op de kleur van uw parketvloer, dan kunt u deze laten schuren en in een andere kleur laten afwerken.

Eiken Hongaarse punt

Eiken Hongaarse punt

HONGAARSE PUNT

Let op!:
De parketvloer dient gekalibreerd te worden tijdens het productie proces. ook vergt het nauwkeurig werken van uw parketteur.
Jaarlijks zien we bij de geschillencommissie heel veel vloeren die niet na behoren zijn gelegd, dit kan zijn in techniek, detail of beide.
U als consument doet een enorme investering en wenst hier ook van te mogen genieten.
Dat genieten dient al te beginnen bij het installeren van de parket vloer, een vrolijke parketteur, een georganiseerd machinepark, een gestructureerde werkwijze en een schone werkomgeving zijn typerend voor een vakman.

UW VLOER

Parket borstelen