Verschillen

De verschillen in vloeren en consumenten is gelijk. Als zelfstandige kies je voor passende materialen, en voer je de visie door in je bedrijf.

Ik kies naast de ambacht voor kwaliteit en duurzaamheid, dit geeft mij namelijk de zekerheid van een goed en zorgeloos eindresultaat. Automatisch kies ik dan voor de consument die hier voor gaat.
Ofwel de filtering in producten is tevens ook je filtering in consumenten.

HOUT VAN HOUT kiest daarom heel bewust, toch bieden we een groot bereik zonder ook maar ergens concessies te hoeven doen.

We kiezen voor fabrikanten/producenten die kwalitatief, duurzaam en zonder concessies produceren. Bovendien dienen ze de knowledge hebben en continu innoveren. Ook zien we graag dat ze onze feedback absorberen.

HOUT VAN HOUT kiest voor:
Royal Dutch FloorBauwerk ParketHaboUnipro – Pallmann – Wolff – Plinten en Profielencentrale

Is HOUT VAN HOUT het perfecte bedrijf? Net als elk bedrijf heb ook ik mijn minpunt en dat is communicatie. Commercieel ingestelde mensen zijn beter in de communicatie, praktijk ingestelde mensen zijn beter in de realisatie. Daarom ben ik Meester in mijn ambacht.

Nobody’s perfect. Zo hoorde ik van een bevriend Procureur Generaal “Ik heb jarenlang rechten gestudeerd, maar moet soms kromme beslissingen nemen”.
Ofwel, zelfs hooggeleerden moeten hun zwakheden erkennen.

Kies betrouwbaar, kies voor HOUT VAN HOUT
www.houtvanhout.nl