Wie voor HOUT VAN HOUT kiest, maakt op voorhand al een bewuste keuze.

Ik leg u uit waarom dit zo is.

Vroeger zag ik mijn familie zwoegen in de parketzaak, in het magazijn, op de werkvloer en thuis. Het was 24/7 de zaak, en heus wij kwamen als kinderen niets te kort.

Maar toch was het een strijd die door externen enorm werdt beïnvloed. Wat mij altijd is bijgebleven is de mentaliteit van enkele personeelsleden en die beviel me helemaal niet.

Toen ik zelf aan het stuur kwam heb ik er dan ook bewust voor gekozen om alles alleen te doen, nou ja dat zou te egoïstisch zijn want mijn partner draagt haar steentje echt wel bij.

Maar vanaf het technische gesprek tot aan het opleveren van het project ben ik er zelf en voer alles zelf uit. Immers heb ik helemaal niets met de commerciële kant en gelukkig weten 85% van mijn klanten exact wat ze willen.

Mijn werkstijl is gebaseerd op een wederzijds respect. Ik geef mijn clienten een op maat gemaakte offerte zonder onderhandelingsruimte, anders had ik immers geen offerte hoeven te maken. Na akkoord op de offerte kom ik op locatie kijken om de te leggen ruimten in te meten, de dekvloer te controleren op vlakheid, treksterkte en restvochtgehalte. Eveneens bepreek ik in dit stadium met mijn clienten alle details door en bepalen we eveneens de legrichting. Indien nodig worden er aanpassingen gedaan.

Aanpassingen: Het kan zijn dat de client gekozen heeft voor een bepaald patroon of een bepaalde maat. Tijdens mijn voorinspectie bekijk ik of er een juiste keuze is gemaakt en zal daarin uiteraard adviseren.

Het installeren: Uiteraard voer ik dit zelf uit, het is immers het allermooiste van mijn ambacht. Mocht de opdracht door een te behalen tijd niet te realiseren zijn? Dan schakel ik hulptroepen in, deze zijn uiteraard betrouwbaar en zullen uiterst en alleen onder mijn supervisie werkzaamheden uitvoeren. Voor de clienten blijf ik het aanspreekpunt en eindverantwoordelijke.

Ontzorgen: Alle projecten boven de €25000,- worden uitgevoerd met het Uzin Utz garant systeem. Dit betekent dat u naast onze 10 jaar garantie op legfouten en materiaal fouten een extra garantie heeft op de hechting van uw vloer.

Nazorg: Hoewel u zeer tevreden zult zijn over het eindresultaat zit een schade in een klein hoekje. Treur dan niet, bel of mail ons en ik zal u zo spoedig mogelijk van dienst zijn.

Onderhoud: Bij al mijn complete vloeren wordt eveneens een compleet onderhoudset afgeleverd inclusief het bijbehorende onderhoudsadvies. Mocht u het niet meer weten, bel of mail ons en we voorzien u van de gewenste informatie.

Om tegenvallers te voorkomen geef ik u enkele gratis tips

Ik ben een parketteur, ofwel een ambachtsman. Daar ik mijn pluspunten ken, ken ik ook mijn minpunten.

1/ Vraag bij mij niet om korting

2/ Houdt rekening met langere wachttijden

3/ Maak een afspraak voor technisch advies