Bauwerk Parkett – Zwitserse kwaliteit

Bauwerk Parkett levert maar liefst 320 parket vloeren in 11 houtsoorten, 57 kleuren, 6 oppervlakte behandelingen en 6 structuren.

Bauwerk Parkett

Voor ieders wens je juiste parketvloer.

De kwaliteitsvloer in het genre van parketvloeren.

Hout van Hout is Premium dealer van Bauwerk Parkett en heeft een prachtige voorselectie voor u gemaakt. Daarnaast beschikken we toegang tot de Bauwerk parkett bibliotheek, zo kunnen we u altijd voorzien van de juiste Bauwerk vloer.

Hout van Hout de Premium dealer van Bauwerk parkett

De parket presentatie

Uitermate geschikt voor vloerverwarming en vloerkoeling. Door de gepatenteerde opbouw van deze parketvloeren verkrijgt men een zeer hoog rendement en dus veel woongenot.

Ook te installeren in appartementen welke moeten voldoen aan de geluidsreductie norm. De tussenvloer geeft namelijk een 15Db reductie naar beneden en een 10Db reductie naar boven. Dat is prettig voor u en uw onderburen. Uiteraard wordt dit geleverd met het TUV certificaat. Bauwerk garandeert dit systeem ook op vloerverwarming / vloerkoeling.

Kies tevens voor B-protect, de meest betrouwbare afwerking met zeer veel voordelen zoals minimaal onderhoud, een lange levensduur en zeer matte uitstraling.

Lees hier snel meer over B protect en de voordelen.

BAUWERK PARKET OP VLOERVERWARMING EN RC WAARDEN