BAUWERK PARKET OP VLOERVERWARMING EN RC WAARDEN

Om u een helder en maatwerk advies te geven over Bauwerk Parket op vloerverwarming, hebben wij voor u de bijbehorende Rc waarden weergegeven in een duidelijk overzicht.

Deze Rc waarden zijn van belang voor uw comfort. Want wat als uw vloerverwarming maar net het rendement behaald? Of wellicht gaat u naar een appartement en wenst een zo laag mogelijke opbouw.

Bauwerk parket heeft een enorm aanbod en kan u in praktisch alle situaties van dienst zijn. Geef daarom bij uw bezoek aan ons duidelijk aan wat uw toekomstige woonsituatie is en wat uw wensen zijn. Wij zullen u dan een maatwerk advies geven waar u jarenlang plezier van heeft.

Bauwerk Parket vertaald uw vloer wens met Zwitserse precisie.

bauwerk certified partner hout van hout

Uiteraard bent u altijd welkom in de showroom voor een specifiek advies voor uw project. In onze showroom hebben we ruim 30 items van Bauwerk parket. Echter beschikken we via Bauwerk over een ruime bibliotheek zodat wij uw sample altijd aan kunnen vragen.

BAUWERK PARKET OP VLOERVERWARMING EN RC WAARDEN

 

Door onze 40 jarige ervaring met vloerverwarming kennen we geen risico’s noch beperkingen in de door ons afgegeven adviezen. Laat u echter niet verleiden door alternatieven of lagere prijzen

BAUWERK PARKET OP VLOERVERWARMING EN RC WAARDEN

BAUWERK PARKET OP VLOERVERWARMING EN RC WAARDEN

Bauwerk Parket geeft u een veilig gevoel met B-protect

DOWNLOADS

AKTIE